Sitenize güncel haberleri ekleyin...
Tarihi Kentler Birliği
Divriği Konaklama
Divriği Ulaşım
Atatürk Köşesi
Divriği Belediyesi Yönetmeliği
Faaliyet Raporları
Hizmer Rehberi

Divriği Demirçelik Spor
Divriği Hakkında Bilgiler
Divriği Haritası
Divriği Yerel Gazeteler
Divriği FM Radyosu

Soru : Belediyemizin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?

Divriği'nin Sesi Gazetesi

SİVAS – DİVRİĞİ YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
HaberFoto257:            Çetinkaya-Kangal-Divriği arasındaki 67 kilometrelik alanda ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.Çalışmaları yerinde görmek üzere çalışma sahalarına giden Belediye Başkanımız Hakan GÖK burada yol çalışmaları yapan ekiplerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bildi aldı. Divriği ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kayaburun-Mursal yol ayrımdan başlayan çalışmalar İlçe girişine kadar devam ediyor.Belediye Başkanı Hakan GÖK konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’Turizm cenneti olmaya aday   İlçemiz’de yol çalışmalarının başlaması İlçemiz adına mutluluk vericidir. Çalışmaları ve kullanılan alt yapı malzemelerini görmek amacıyla firma şantiyelerini ziyaret ettik.Burada gördüğümüz özverili çalışmalar bizleri çok sevindirdi ve çalışmalarının hızı karşısında hayrete düşürdü. İşi alan Kızılırmak firması ve çalışanlarını kutluyorum ayrıca yolun yapımında desteklerini hep yanımızda gördüğümüz Ulaştırma Bakanımıza,Müsteşar Sayın Habib SOLUK beye,aynı zamanda İlçemizin fahri hemşerisi olan Sayın Valimiz Ali KOLAT beye ve İlçe Kaymakamımız Salih AYHAN beye İlçe halkım adına katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.Hazin ve acı bir geçmişle dolu bir çok yakınımızı bizlerden alan  bu yolun geleceğe dair umut ve sevince dönüşmesi bizleri çok mutlu etmiştir.Gerek seri şekilde devam eden çalışmalar gerekse kullanılan alt yapı malzemesinin seçimindeki titizlik güzel bir yola kavuşacağımızın müjdecisi olmuştur’’dediler.
             Belediye Başkanımız Hakan GÖK’e gezi sırasında Belediye Meclis üyesi S.ALİ KÜPELİ ve Muhtarlar Dernek Başkanı Cafer ÇAKMAK’da eşlik ettiler.
HABER - FOTO : GAZİ DOĞAN
BELEDİYE BASIN İLETİŞİM SERVİSİ

16.02.2012
Habere İlişkin Fotoğraflar :
HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:HaberFoto257:

Diğer Güncel Haber Başlıkları

- MENGÜCEKLER KART HİZMETE SUNULDU
- BAŞKAN HAKAN GÖK VE DİVRİĞİ"Lİ EV HANIMLARI BEYPAZARINDA İNCELEMEDE BULUNDU
- Divriği"de Kayıp Kadının Ceseti Bulundu
- 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI.
- 30 SENE SONRA TEKRAR DİVRİĞİ’DE.
- YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
- TARİHİ KONAĞI TAHRİP ETTİLER