Hayırlı Babanın Hayırlı Evlatları Tarihi: 17 Eylül 2018

HAYIRLI BABANIN HAYIRLI EVLATLARI
İlçemize bir çok hayırlı hizmetlerde bulunan kıymetli büyüğümüz Sayın Sadık ÖZGÜR’ün kızları Sema Gürün, Sefa Çizer, Sedakat Özgür ve torunu 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün İlçemize yaptırmış oldukları ve yapım işinde sona gelinen Cumhuriyet Meydanındaki çalışmaları görmek için ilçemize geldiler.İlçemizde iki gün kalarak 24-25 Ekim tarihleri arasında açılışı yapılacak olan Cumhuriyet Meydanını ve tarihi mekanları gezerek baba ocağı olan Timisi(Bayırüstü) köyüne gitti ve burada köylüleri ile beraber kahvaltı yaparak hasret giderdiler.Bu toprakları baba ocağını unutmayan ve ellerini bu topraklardan çekmeyerek İlçemizin her zaman yanında olan Sayın Sadık ÖZGÜR , onun izinde ve yolunda devam eden kızları Sema Gürün, Sefa Çizer , Sedakat Özgür , torunu 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün’e ve bütün 3S Kale Holding ailesine şahsım ve İlçe halkım adına saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.Allah hayırlarını kabul etsin hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

Divriği Belediye Başkanı