DEĞERLİ İŞ ADAMIMIZ HEMŞEHRİMİZ SAYIN SADIK ÖZGÜR'E ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. Tarihi: 16/05/2019

Türkiye'de sanayinin gelişimine öncülük eden yaptığı ticari ve sosyal yatırımlarla,yarattığı değerlerle gönüllere taht kuran
İlçemize katmış olduğu hayırlı yatırımlarla eğitimden sağlığa ulaşımdan sosyal projelerle gurur kaynağımız hepimizin Sadık Amcası Sayın Danacı Sadık ÖZGÜR'ün vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim.
Kendisine Allah'tan rahmet Kale Endüstri Holding - 3S Kale Holding ailesine,çok kıymetli çocukları ve ailesine,
İlçemize ve ülkemize başsağlığı diliyorum.
Yaptığı eserleri ile Sadık ÖZGÜR hep ölümsüz kalacaktır .
89 yaşında yaşamını yitiren Sayın Sadık ÖGÜR'ün cenazesi 17 Mayıs 2019 tarihinde öğlen namazını müteakip Ataköy 5 Kasım Ömer Duruk Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.
Divriği Belediye Başkanı