DİVRİĞİ BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİ DAİMİ İŞÇİ ALIM İLANI Tarihi: 08/04/2022

İLAN

DİVRİĞİ BELEDİYESİ PERSONEL LİMİTED ŞİRKETİMİZ’DE İSTİHDAM ETMEK ÜZERE 20 KİŞİ DAİMİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR 12/04/2022 - 15/04/2022 TARİHLERİ ARASINDA BELEDİYE SEKRETERLİĞİNE  BAŞVURU FORMU İLE BİZZAT YAPILACAKTIR.

MÜRACAAT KOŞULLARI

1.Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak

2.Divriği İlçesinde ikamet etmek (Belediye mücavir alanı)

3.Kamu haklarından mahrum bulunmamak

4.Askerlikle ilişiği olmamak yada tecilli olmak

5.Tercihen Ehliyet Sahibi olmak.(Var ise diğer sertifika ve belgeler eklenebilir)

6.696 Sayılı Khk’ nın ilgili maddesi gereği emekli olmamak yada emekliliği hak etmemiş olması gerekmektedir.

7.1980 ve üzeri doğumlu olmak. (20 Yaşından küçüklerin başvuruları alınmayacaktır.)

8.Yalnız Erkek personel alınacaktır.

9.Belediyede çalışan 1. derece akrabalık bağı olanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Not: Başvurular bizzat belediyemize yapılacaktır. Kargo ve posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.Başvuru Formu                                                      5.Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılacaktır.

2.Nüfus Cüzdan Fotokopisi                                      6.Sağlık Raporu

3.İkametgah/Aile Toplum Kağıdı                              7.Askerlik Durum Belgesi

4.2 Adet Fotoğraf                                                      8.Diploma Fotokopisi

5.Sabıka Kaydı                                                          9. Var ise ( Ehliyet ,Src, Mesleki Yeterlilik Belgeleri vb belgeler)